Monday, August 19, 2013

Chicken and mushroom penne (Tjestenina sa gljivama i piletinom)

Rucak gotov za 20 minuta! - Brzo, jednostavno i ukusno!
Probajte, necete se pokajati. :)


Sastojci:

tjestenina
pileci file
gljive
vrhnje za kuhanje
vegeta
so
biber


Priprema:

Tjesteninu staviti da se kuha (prema uputsvu na kutiji).

Pileci file uvaljati u malo vegete, pa isprziti na malo ulja (3 min. s jedne - 2 min. s druge strane).
Ulje prvo dobro zagrijati, pa smanjiti temperaturu. Poklopiti!
Przen file staviti na cist tanjir.

Na ulje na kojem ste przili pileci file dodajte gljive i 1 kasikicu Vegete.

Savjet: Ukoliko vam se ucini da je ulje izgorilo ili da je vegeta izgorila, slobodno promijenite ulje.


Glivama dodati vrhnje za kuhanje.

Tjesteninu procijediti i dodati je gljivama, dobro prmijesati.

File izrezati i dodati gljivama i tjestenini.
Dodati nekoliko listova zelja ili grasak - radi svjezine.

No comments:

Post a Comment