Rucak gotov za 20 minuta! - Brzo, jednostavno i ukusno!
Probajte, necete se pokajati. :)
Sastojci:
tjestenina
pileci file
gljive
vrhnje za kuhanje
vegeta
so
biber
Priprema:
Tjesteninu staviti da se kuha (prema uputsvu na kutiji).
Pileci file uvaljati u malo vegete, pa isprziti na malo ulja (3 min. s jedne - 2 min. s druge strane).
Ulje prvo dobro zagrijati, pa smanjiti temperaturu. Poklopiti!
Przen file staviti na cist tanjir.
Na ulje na kojem ste przili pileci file dodajte gljive i 1 kasikicu Vegete.
Savjet: Ukoliko vam se ucini da je ulje izgorilo ili da je vegeta izgorila, slobodno promijenite ulje.
Glivama dodati vrhnje za kuhanje.
Tjesteninu procijediti i dodati je gljivama, dobro prmijesati.
File izrezati i dodati gljivama i tjestenini.
Dodati nekoliko listova zelja ili grasak - radi svjezine.
No comments:
Post a Comment